HUIDVERBETERING

DIAMOND TOUCH

Het natuurlijke proces van het vernieuwen van de bovenste huidlaag duurt 28-35 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en worden er minder snel nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor herstelt de huid zich veel minder snel na beschadigingen. Het resultaat? Vlekjes, een droge huid, huidveroudering, littekens, een doffe huid etc. De oplossing? Een Diamond touch behandeling!

De Diamond touch is een revolutionair behandeling die dit proces weer versneld. De huid wordt op een veilige en super effectieve manier gepeeld met een diamanten tip waarbij tegelijkertijd een krachtig huidherstellend serum wordt ingesluisd. De dode en beschadigende cellen worden verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Het is een zeer effectieve manier om de huid te verbeteren.

Doeltreffend bij: 

- Futloze, droge en ruwe huid

- Pigmentvlekken

- Zonbeschadigde huid

- Acne huis, onzuivere huid

- Acne littekens

- Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels

- verstopte, vergrootte poriën

- Littekens

- Rokershuid


BINDWEEFSELMASSAGE

Onmisbaar voor een gezonde huid is het bindweefsel. Het bindweefsel bevat hyaluron dat vocht vasthoudt, collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en bloedvaten die helpen de huid van zuurstof te voorzien en afvalstoffen af te voeren. Bij ongezond bindweefsel zien we vaak een tekort van deze belangrijke onderdelen. De huid raakt verslapt, krijgt een doffe, grauwe teint ne wordt broos en kwetsbaar.

Bij een bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes. Tijdens de bindweefselmassage wordt de aanmaak van hyaluron, collageen en elastine gestimuleerd. De doorbloeding verbeterd en de huid De massage werkt als een anti-stress behandeling waardoor je huid zich kan herstellen en in balans kan komen.

Een behandeling is in te zetten als een losse behandeling ter onderhoud of in een kuurverband in te zetten. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 5-6 behandelingen nodig en kuur je bij voorkeur twee keer per jaar. Daarna kan het onderhouden worden met 1 behandeling in de 4-6 weken.

 

Resultaten van bindweefselmassage:

- Verhoogde opname van producten

- Strakkere, vollere huid

- Fijne lijntjes verminderen

- Optimale doorbloeding

- Liftend effect

- Stimulering collageen productie

- Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffenFRUITZUREN

Fruitzuren zijn bestanddelen van natuurlijke producten, zoals honing en rietsuiker, wilgenschors of melk, welke al eeuwen gebruikt wordt om de huid er beter uit te laten zien. Fruitzuren zijn effectieve peelingen die dode huidcellen afstoten, om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. Fruitzuren dringen in de huid en stimuleren de snelheid van de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Om de huid te verbeteren op het hoogst haalbare niveau maak ik gebruik van deze effectieve peelingen die de huid weer laten stralen!

 

Huidproblemen die uitermate geschikt zijn voor de fruitzuurbehandelingen:

- Acne

- Littekens

- Rimpels

- Pigmentvlekken

- Droge huid

- Rokers huidDERMAPEN- MICRONEEDLING

De DermaPen is een innovatie op het gebied van Micro Needling en heeft alle facetten in zich om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen. De Dermapen verzacht zichtbaar rimpels, egaliseert en herstructureert de huid op natuurlijke wijze en zorgt daarmee voor structurele huidverbetering.


Natuurlijke huidverbetering

Wat doet de Dermapen precies? Met de pen maak ik banen over je huid, waarbij minuscule naaldjes op vibrerende wijze de huid doorboren en microscopisch kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar in de huid komt het natuurlijke herstelproces op gang. Er komen groeifactoren vrij die op hun beurt zorgen dat er collageen en elastine aangemaakt worden, wat zorgt voor een zichtbare verbetering van de huid. 


Resultaten

- vermindering van rimpels

- poriën worden minder zichtbaar

- de huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder

- vermindering van diffuse roodheid

- pigmentvlekken nemen af

- stimulatie doorbloeding

- verdunnen van de hoornlaag

- littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler


Doordat de DermaPen de huid verbetert op zeer gecontroleerde wijze zijn we zelfs in staat een rosacea en couperose te behandelen!


Met een enkele behandeling geef je een enorme boost aan je huid, maar wil je echt een huidprobleem aanpakken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit varieert per huidtype en huidprobleem, gemiddeld zijn 4-6 behandelingen met een tussenpoos van 2-8 weken nodig.

Voordat de Dermapen behandelingen kunnen plaatsvinden plannen we eerst een intakegesprek in, om samen een behandelplan samen te stellen.
BEHANDELINGEN

Kom je voor de eerste keer, dan beginnen we met de kennismakingsbehandeling. Hierbij doen we een intakegesprek, geef ik je een behandeling en krijg je een prachtige box met producten voor thuis mee zodat je zelf ook direct aan de slag kunt!


KENNISMAKINGSBEHANDELING                       €125,-


De huidverbeterende behandelingen zijn gericht op jouw wens, we kiezen samen welke van bovenstaande combinaties het beste is voor jouw huid op dat moment. Zo ziet misschien iedere behandeling er anders uit, maar is het wel helemaal wat jij nodig hebt om jouw huid te laten stralen!

 

HUIDVERBETERING 45 min                                               €89,-

HUIDVERBETERING   60 min                                               €117,50

HUIDVERBETERING   75 min                                              €142,50

DERMAPEN €142.50

     

 

 

 

Twijfel je nog? Kijk dan de reeds behaalde resultaten van mijn behandelingen eens!

 

Afspraak maken