Welkom!

Vanaf 11 mei mag de salon weer open! Hoe fijn is dat! Eindelijk zijn de beste behandelingen voor jouw huid weer beschikbaar. Gelukkig maar, want ik heb jullie gemist!

De mensen die in de afgelopen periode een afspraak hadden staan zijn inmiddels gebeld en opnieuw ingepland. Ben ik je per ongeluk vergeten of kon ik je niet bereiken? Neem dan even contact met me op, dan plannen we een behandeling in.

Voor ieder ander, de agenda is online weer beschikbaar! Dus reserveren kan weer! Liever even per app of telefoon? Op 06-12715737 ben ik bereikbaar.

 

Omdat de maatregelen versoepelen, betekend het natuurlijk niet dat de pandemie nu ineens voorbij is. Daarom werk ik de komende tijd onder aangepaste omstandigheden. Neem daarom even de tijd onderstaande punten door te nemen.

- Ik werk alleen op afspraak.

- Kom precies op tijd, zodat je niet hoeft te wachten. Klop eerst op de deur voordat je naar binnen gaat.

- Neem twee handdoeken mee (ook bij korte afspraken) en eventueel een deken voor een langere behandeling. Mijn linnengoed zit niet op de stoel. 

- Kom alleen, meegebrachte kinderen mogen niet naar binnen.

- Bij binnenkomst handen desinfecteren.

- Doe sieraden thuis vast af, bezoek ook nog het toilet.

- Ik beperk me tot de behandeling, helaas geen lekkers na. Blijf ook niet onnodig lang kletsen.

- Voor het betalen en het maken van een nieuwe afspraak blijf je in de stoel, zodat je niet onnodig de salon door hoeft.

- Indien je klachten hebt als neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C), koorts (vanaf 38 C) of 

  benauwdheidsklachten blijf je thuis.

 

Ik help je heel graag, maar met aangescherpte regels. Ik hoop op je begrip. 

 

Tot gauw!

 

 

WIL JE PRODUCTEN OF EEN CADEAU BESTELLEN? DAT KAN VIA 'AFSPRAAK MAKEN'. SELECTEER EEN WILLEKEURIGE TIJDE EN GEEF BIJ 'OPMERKING'JE BESTELLING DOOR. DEEF DAARBIJ AAN OF JE DIT KOMT HALEN OF DAT WIJ HET MOETEN VERZENDEN. INDIEN VOOR 12 UUR BESTELD EN VOORRADIG WORDT HET DEZELFDE DAG VERZONDEN.

Afspraak maken

WIL JE PRODUCTEN BESTELLEN? SELECTEER DAN EEN WILLEKEURIGE TIJD EN ZET DE PRODUCTEN DIE JE GRAAG WIL IN HET OPMERKINGENVELD. VOOR 12 UUR BESTELD EN OP VOORRAAD, WORDT HET DEZELFDE DAG VERZONDEN.

 

HEB JE EEN CADEAUBON GEKREGEN WAAROP IMPRESSIONS OF BOTULINE SHOCK STAAT?

KIES DAN DE WELLNESS 55 MIN VOOR DE IMPRESSIONS 

EN DE RIMPELVERMINDERING 75 MIN VOOR DE BOTULINE SHOCK

 

 

 

 

 

ACTIES

RED VELVET TREATMENT

RED VELVET TREATMENT

LIMITED EDITION, alleen in December en Januari!

Bekijk actie
GRATIS Cristal Orange Cleanser

GRATIS Cristal Orange Cleanser

GRATIS Cristal Orange Cleanser bij aankoop van een Delight Touch Masker

Bekijk actie